Enquête

Het is mooi om te zien hoe betrokken onze gasten zijn en hoeveel mensen de enquête hebben ingevuld. Over het algemeen zijn de reacties heel erg positief. Soms (ook fijn) kritisch en af en toe heel kritisch op het lompe af. Het geeft in ieder geval aan dat de ontwikkelingen iets met onze gasten doet.  De combinatie van buiten, cultuur en lekker eten en drinken op een fijne plek is voor heel veel van jullie een enorme plus. Het vertrouwen wat we krijgen is geweldig. Het idee dat Het Veerkwartier zou stoppen is voor veel van jullie moeilijk voor te stellen.

Mooi ook om meerdere malen terug te horen dat de gemeente en het recreatieschap hun verantwoordelijkheid moeten nemen en ook moeten investeren in het openbare gebied. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Gelukkig is er geld gereserveerd voor de aanpak van blauwalg en hebben de gemeente en het recreatieschap toegezegd dat zij de NUTS voorzieningen willen gaan aanleggen

Het goede nieuws voor onze funders is dat door alle input die we hebben gekregen we de plannen nogmaals doorgerekend hebben. We kunnen een iets betere rente aanbieden. Van 3% gaan we naar 4% en de looptijd is verkort van 10 jaar naar 5 jaar. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de verdere voorbereidingen van de start van de crowdfunding waarmee we deze maand echt live willen gaan.

Heb je je mening nog niet met ons gedeeld en wil alvast toezeggen dat je mee wil bouwen aan Het Nieuwe Veerkwartier vul dat alsnog de enquête in.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM