ETEN & DRINKEN

Onze gerechten zijn vers, simpel & tegelijkertijd verrassend voor alle momenten van de dag. Duurzaam koken in het seizoen met de juiste mix van 4 V’s vlees, vis, vega en vegan gerechten. Uiteraard zoveel mogelijk groenten en kruiden uit eigen tuin en lokale producten. Geen overdaad, maar alles lekker en in balans. We gaan verspilling tegen door juiste portie grootte van gerechten, ingrediënten in meerdere gerechten op de kaart te gebruiken, groenten in te wecken, GFT te composteren en te gebruiken als mest in onze moestuin.

 

Alle momenten van de dag

Op alle momenten van de dag kan je bij Het Veerkwartier terecht. Voor ontbijt, lunch, borrel & diner. Bij Het Veerkwartier koken wij in het seizoen met zoveel mogelijk lokale producten. Het uitgangspunt voor de keuken van Het Veerkwartier is: verrassend, seizoen, lokaal, lekker en liefde. Geen hele ingewikkelde of hele hoogdravende gerechten.  “Gewoon” verrassend, lekker en in het seizoen op een fijne plek. Het Veerkwartier is voor iedereen

VOOR IEDEREEN

Het Veerkwartier is een plek voor iedereen. Door de weeks hebben we veel zakelijke gasten die komen lunchen, borrelen en dineren. Er is een aparte ruimte met uitzicht over de Veerplas geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke meetings. Op het eiland kan aan bureaus buitengewerkt worden. Met een pot koffie en een homemade taartje werken in het groen.

Een plek waar je buiten bent. Er is ruimte om te bewegen in het groen, met je hond kan lopen, kan suppen op de Veerpas en voor kids valt er veel te ontdekken. In het nieuwe Veerkwartier zorgen we voor goede take-out. Een verse groene smoothie na het sporten. Een warme chocolade melk met slagroom na het schaatsen. In de zomer heerlijke Pleun regenboogijsjes. Vanaf het voorjaar haal je je picknickmand op om in het gebied op een kleedje te kunnen picknicken. Met een goed broodje aan de waterkant is het fijn vertoeven. En een goede koffie om samen met je kids de kabouters op het eiland te zoeken of met je hond een rondje Veerplas te lopen.

In het restaurant van het Veerkwartier en het grote terras serveren wij ontbijt, lunch, snack en gerechten in de avond. Op zaterdag en zondag een fijn brunchbuffet. Geen overdaden aan eten, want we gaan verspilling tegen. Maar een buffet op maat naar de wens van onze gasten. Dat deden we al bij Frisk aan het Spaarne en introduceren we ook aan de Veerplas. Het weekend is voor familie en daar hoort lekker eten bij

In het Amfitheater op het eiland van Het Veer wordt straks 3 keer per week geprogrammeerd: muziek I theater en filmvoorstellingen. Even een hapje eten voor de voorstellingen. Een lekker drankje of een snackje neem je mee voor tijdens de voorstelling in het theater.

 

IETS TE VIEREN

Het nieuwe Veerkwartier is de plek voor het geven van een groot feest of een kleine  borrel. Een feestelijke hightea voor een babyshower van een vriendin. Privat dining met je familie of een club vrienden. In een aparte ruimte van 90 m2 hebben we plek voor de momenten die jij wil vieren. Kom je bij ons trouwen in het prieeltje op het eiland om te dineren aan lange tafels en daarna te dansen met uitzicht op de Veerplas. Voor alle gelegendheden bieden we heerlijk eten.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM